Födelsedagsweekend på vattenland

Vi är tillbaka i Araraquara igen efter en himla skojsig födelsedagsweekend på vattenland. Vår goa Lia fyllde ju 5 år i lördags och hon fick resan till vattenlandet i present. Vi fick sällskap av två svenska familjer till härifrån och dem stannade med oss på hotellet två nätter med. Hotellet var jättefint och hade bra mat. Vi hade helpension så det blev buffe till frukost, lunch och middag. Trevligt.


Hotellet låg precis bredvid vattenlandet och vi badade halva fredagen plus hela lördagen. Roligt för Lia att få bada med lite kompisar! Vi turades om att bada med barnen, hänga i solstolar och snacksa. Ellie badade också en del och sov långa middagslurar efteråt. Det var lite sämre väder på fredagen men också lite mindre folk då. På lördagen sken solen och fler besökare hittade till parken. Var förmodligen extra mycket folk i och med långhelgen. 

Efter vi badat knatade vi tillbaka till hotellet och hängde i poolområdet där. Barnen fick inte nog av att bada verkade det som, de passade på att plaska även vid hotellet. På kvällen var det underhållning vid poolbaren och vi tappra, trötta avslutade dagen med en drink efter middagen.

Lia blev överraskad av kompisarna med både sång och presenter nere i lobbyn på sin födelsedag, förrutom mamma och pappas uppvaktning på sängen då. Det blev hon såklart väldigt glad för. Vi kommer nog åka tillbaka fler gånger och bada eftersom det var så lyckat och inte så långt bort heller. Det funkade bra att köra de två timmarna dit. Ellie sov hela vägen dit och halv vägen hem. Nästa gång kanske vi provar att göra en dagsutflykt.

Men bäst av allt var såklart att vi hade en nöjd 5-åring med oss hem. Nu kommer ett bildregn från helgen.

Kommentarer:

1 Erik :

Vilken trevlig födelsedagshelg det verkar ha varit! Himmelriket för Lia som den badfantast hon är :)

Svar: Det var det verkligen!
Pernilla Chis

Kommentera här: