Fredagsfeeling på mysig innegård

Så var det fredag igen. Underbart! Trots att jag inte jobbar så är fredagar fortfarande speciella. En dag man gärna sätter guldkant på och njuter utav. Idag efter skolan så joinade vi några andra expats vänner här och tog lunch på, för oss, ett nytt cafe/restaurang. Ett himla mysigt ställe med stor innegård med trädgård och uteservering. Det finns lite sådana här oväntade oaser på sina platser runt om i stan. Det gäller bara att hitta dem. Det här cafet låg nära barnens skola men ändå mer eller mindre i ett bostadsområde. 


Jag hade inte ätit lunch och barnen är ju alltid hungriga så vi beställde in lite av varje. Småplock, juicer och kaffe. Min gröna juice på fotot nedan var med ananas och mynta. En favoritkombo. Lia och jag testade empanadas de carne för första gången. Empanadas är väldigt populärt i sydamerika och är som fyllda piroger ungefär, denna med kött. 

Ett par timmar blev vi hängandes här och barnen tyckte att det var toppen. Roligt att få fortsätta att ses, även efter skolan. Nu är vi hemma och tar igen oss lite inför kvällen då några nya kollegor till Vasse kommer på grill. Och imorgon är det aktivitet för alla expats på en resort i närheten. Lär bli en maxad heldag. Taxin hämtar oss redan kl.08 imorgon för att ta oss dit. Skall bli kul! Inte så ofta vi har möjlighet att ses allihop på en gång. Vi är så många ju! 

Trevlig helg!

Kommentera här: