Food Truck Festival

I lördags var det Food Truck Festival i vårt granncondominio, alltså bostadsområdet bredvid vårt. Vi hade bjudit hit familjen Johansson på bad och fördrink innan vi vid 19:30 gick bort till festivalen. Det var 6-7 bilar med mat och dryck. Allt från hamburgare, sushi till crepes och brasilianska sötsaker. Tydligen har de sån här festival i området en gång i månaden. Ett kanonbra sätt att umgås enkelt med sina grannar. Livemusik fanns det också.


Det var rätt mycket folk när vi dök upp och alla bord var fulla, men när de såg att vi hade 5 barn med oss så var det direkt en vänlig själ där och fixade oss ett bord med några stolar. Så himla gulliga och gästvänliga dem är i detta land alltså! Vi bekantade oss med några grannar i vårt område, där mannen jobbar på samma ställe som Vasse. De var supertrevliga. Väntetiden på våra burgare var en dryg timme, så vi hade ju tid på oss ;) Till och med så att vi han klämma en crepes med nutella till förrätt. Mums!

Ellie som hade vägrat att sova eftermiddagsvila var med vaken en stund men somnade sedan gott i selen och sov vidare i vagnen, mitt i all liv och rörelse. Det är bra att hon vänjer sig vid att vara med ute på kvällarna för här lägger man sig sent och eventen håller ofta på länge om kvällarna.

Kommentarer:

1 Linda:

Vad fina ni är! Ser ut som äventyrsfamiljerna på familjer på äventyr :).

Kommentera här: