Vår övervåning

Idag har vi en lugn lördag hemma. Vi har ätit långfrukost och jag har tränat. Nu har jag lite tid över till att blogga och tänkte passa på att visa vår övervåning i huset. De sociala ytorna är ju främst på nedre plan så av den anledningen så blir det mest foton tagna här nere annars. På övre plan finns 3 sovrum, ett kontor, ett tv-rum, två badrum och en altan. 

Huset fick vi möblerat när vi flyttade in, så skönt! De flesta möblerna var dessutom nästan nya. I förra veckan beställde vi dock en ny, större säng till vårt sovrum. Vi kände att 1,60 var för trångt. Så i nästa vecka kommer en säng som är 1,93 dvs King size. Vår gamla säng flyttar vi sedan till gästrummet och slänger ut den som står där nu, på så sätt blir gästrummet också lite uppdaterat. Vi är också på jakt efter soffbord till tv-rummet samt något möblemang till altan, men vi skyndar långsamt. Det är ingen panik. Huset ärfullt beboligt nu. 

Gästrummet behöver också lite kärlek innan vårt eventuella första besök. Just nu står där en ranglig gammal garderob, en säng som skall slängas då samt våra tomma resväskor. 
Lias rum fick söta små tavlor i veckan och en bordfläkt som hon kan ha vid fotändan när hon skall sova. Hon har ingen AC i sitt rum men en fläkt borde hjälpa till lite bättre nattsömn. Hon har en takfläkt också i rummet. Lia är annars väldigt glad för sitt nya rum. Det är roligt med ett ordentligt skrivbord att sitta vid. Där tänkte vi göra en kul pysselhörna sedan när vi får flygfrakten med sakerna vi packat ner ifrån Sverige.

Det blir spännande när allt kommer. Vad märkligt det kommer att kännas att stå och packa upp sina ljusstakar, spel, glas och andra tillhörigheter på andra sidan jordklotet!

Kommentarer:

1 MissyLandinÖdman:

Såå fräscht!! Gillar det skarpt och kommer bara blir ännu mer Fab när era andra grejor kommer oxå. 😘

2 Mammi:

Ni bor så fint

3 Sandra:

Ser fint ut! Ser fram emot att få bo i gästrummet när vi kommer och hälsar på.
Härlig utsikt ni har med. Har hört från en liten tjej att man kan se hela Brasilien där ifrån...

Svar: Visst är det så ;) Kom, bara kom!
Pernilla Chis

4 Malin:

Så fint och fräscht det ser ut! Kommer bli kanonbra och hemtrevligt när alla era saker kommer på plats också. 👌

Kommentera här: