5 dagar till Sverigesemestern

Sista helgen i Araraquara innan vi åker på semester till Sverige! Det börjar att dra ihop sig. Bara 5 dagar kvar. Vi har tvättat rätt mycket i veckan så på den fronten är vi i fas, nu skall vi bara börja att packa. Skall bli superkul att åka hem en månad, oavsett om det svenska sommarvädret skärper sig eller inte. 


Idag åkte åkte tjejerna och jag till kompisen Emblas hus för att leka på deras härliga lekplats. Alltid kul med lite variation och så fick vi något att göra medan Vasse golfade. Embla är så gullig som gärna leker med Lia och Ellie. Efter leken fick vi kaffe och fika. Sedan åkte vi hem och badade i poolen. Ellie sov middag och vi tog pizzarester till lunch. Enkelt och skönt med lunch i solen. 
Det har varit lite kallt i vinden nu i ett par dagar men idag var det rätt stilla så då upplevs det också varmare. Blir bara ett snabbt dopp i poolen dock så här års eftersom den inte är uppvärmd. Man svalkar sig lite och sedan är det bra ungefär.

Nu slappar vi och snart skall vi göra oss i ordning för att gå bort på middag till några vänner i Oitis, som ligger söder om stan. Blir skoj! Imorgon har vi inga planer alls. Kanske kan bli lite packat då? Vi får väl se.

Igår fick vi nya möbler levererade till vår övervåning. Ett soffbord, två bänkar och ett sideboard som vi beställt på ett möbelvaruhus i grannstaden. Det blev toppen! Så imorse åt kag och tjejerna frukost där uppe framför tv:n. Jättemysigt. Vår terass har också fått loungigt möblemang och det har vi invigt nu med flera olika vänner som varit över. Skönt att de sista pusselbitarna faller på plats. Nu skall vi bara köpa växter till terassen och få fixat vår diskmaskin som inte fungerar. 

Kommentera här: