Social helg och Vasses första jobbdag

Vi har haft en riktigt social helg med middigsbjudningar, mingel och gårdsfest med de andra expatsen och födelsedagsfika och grill hos Lias kompis Elsa. Supertrevligt och gulligt av dem att bjuda in oss på allt detta så att vi slipper vara på hotellet hela tiden. 

Lördagens gårdsfest i ett av de condominion (gated community) som flera av expatsen bor i bjöd på mingel, hopppborg, sockervadd och mat från foodtrucks. Vi åt jättegoda burgare! Vi var inne och minglade först och försökte vänta ut skyfallet utanför men det regnade på bra så till slut trotsade vi regnet och gick ut ändå. Lia blev så blöt så hon fick låna torra kläder sedan. Igår när vi hängde hemma hos Elsas familj hela dagen så blev man väldigt sugen på att flytta till eget hus här. Det kommer att bli så bra!

Nu är det ny vecka, måndag, och vi har varit här en halv vecka ungefär. Vasse är på jobbet idag och får introduktion. Dessutom skulle vi nog få en bil idag så att vi kan ta oss runt själva framöver. Härligt!

Barnen och jag tar oss nog en dag vid poolen och en sväng i närområdet bara. Lite skönt att få slappa efter några händelserika dagar.

Glad morgontjej!
Ellie tränar pincettgrepp på frukosten
På stan, på väg mot lunch
Lia i lånade kläder :)
Ellie och jag i hotellhissen
Trångt på hotellrummet innan vi fick bytt till en tvårummare.

Kommentera här: