Stora avresedagen

15 mars 2017 var det avresa mot Brasilien för hela familjen Chis. Dags att säga hejdå till Sverige! Närmsta familjen var med på flygplatsen och vinkade av oss. Usch, inget roligt att säga hejdå men det ingår liksom i konceptet. Vi var redo att lämna kändes det som i alla fall. Förberedda till max och så sugna på att komma iväg!


Resan till Sao Paolo, via Frankfurt, tog i runda slängar 14 timmar. Det gick hur bra som helst med båda barnen. Så smidigt med nattflyg så att de kan sova mesta tiden av den långa flygningen. Lia sov gott med nackkudde och ögonmask halvliggandes i sin stol och Ellie sov några pass i liggkorgen men mest i min famn ändå.

Jobbigast på resan hit var komiskt nog att komma ut ur ankomsthallen i Sao Paolo, till den väntade taxin, med allt vårt bagage. Det var trångt och mycket folk i rörelse. Sedan är man ju inte  jättesmidig med 5 resväskor, 4 handbagage, 1 jättestor golfbagsväska, 2 bilbarnstolar, 1 vagn och 2 barn. Haha, vilken syn! Vi klarade det i alla fall och sedan åkte vi bil sista biten (läs 4 timmar ink lunchpaus) till Araraquara, vår nya hemstad. Eftersom vi var här och rekade i januari så kände vi ju igen oss när vi rullade in i staden och det kändes bra.

Nu är vi rätt möra allihop men har badat i poolen här på hotellet i alla fall. Det är soligt och väldigt varmt. Klar känsla av att vara på utlandssemester har infunnits, särskilt som vi nu bor på hotell första tiden. Ser dock fram emot att hålla kvar den känslan i vår nya vardag sedan. 

Tänk nu är vi här!

Kommentarer:

1 Mammi:

Härligt att resan gick bra och att ni har kommit fram

Svar: Ja, det var skönt!
Pernilla Chis

2 Sandra:

Härligt att se de första bilderna från att ni är framme! Vilka fantastiska barn ni har som klarar av denna långa flygresa så bra!

Svar: Verkligen! ❤
Pernilla Chis

Kommentera här: