Smultronställen och vardagsliv

Senaste veckan har varit lugn. Lite vardag i paradislandet. Vi har fortsatt att testa nya matställen, såsom fik och restauranger. I onsdags åt vi middag på Nashville Steakhouse. Bra kött och goda tillbehör. Vi var där precis när de öppnade kl.18:30 så vi hade hela restaurangen för oss själva fram till kl.20 när vi gick hem. Många ställen öppnar inte förrän kl.19 på vardagar, vissa kl.18, så det blir lite sent ibland för Lia när hon skall upp till förskolan tidigt. Och för Ellie som brukar sova vid sju men en kväll i veckan är väl inga problem att gå ut i alla fall.


Vi har fått lite tips på ett par mysiga fik som vi nu varit på. Ellie och jag har mött upp vänner och fikat eller ätit frukost där. Lia gick med en kompis hem i veckan och senare på eftermiddagen mötte vi upp dem på ett fik med undangömd uteplats som var jättehärlig. Känns gott att samla på sig dessa smultronställen att besöka.

Vi har hängt en del på lekparken vid vårt hus i veckan också. Det är enklare att vara där nu när Ellie mest går och inte kryper så mycket, då det är lite gräs och lerjord blandat. Lia gillar också lekplatsen och vill gärna cykla eller sparka dit med sparkcykeln. Det är roligt att vi har en lekplats nära. I vårt condominio finns annars ingen gemensam pool, tennisbanor eller andra gemensamma ytor eftersom det inte byggdes som ett condominio från början. Det ligger i alla fall på "rätt" sidan stan, nära förskolan och mycket annat så läget är vi supernöjda med!

Igår när Vasse kom från jobbet och vi varit och gungat så körde vi afterwork på framsidan huset där solen är på sena eftermiddagen. Lite chips, öl och cola. Lia hjälpte till att vattna rabatten och sedan facetimade vi med Lillis och Jenny som var hemma i Falun. De planerar att hälsa på oss i oktober så det snackade vi om. Skoj med planerade besök framöver!

Vi åker hem till Sverige på semester den 6:e juli! Vasse stannar 2v hemma och övriga familjen blir hemma till 4:e aug. Det ser vi såklart fram emot! Svensk sommar och tid med våra käraste.

I detta nu är vi på väg till grannstaden Riberao med en familj till. Vi tänkte kolla på Decathlon (typ Stadium) som vi inte varit på ännu. Blir säkert lite annan shopping med och god lunch såklart ;)

Kommentarer:

1 Mammi:

Dessa underbara ungar. Längtar efter dem så mycket.

Kommentera här: