Snart påsk då

Snart är det påsk! Imorgon kommer påskharen till förskolan, verkar det som. Det har pysslats på skolan i veckan och idag hade de hittat ledtrådar som tydde på att påskharen varit där en sväng redan. Lia är väldigt taggad på att se om påskharen hittat till Brasilien också! Skolan samlar in påskägg som skall skänkas till behövande, så vi har blivit ombedda att ta med ett ägg imorgon. Det ställer man såklart upp på.


Vi tänkte ha äggletning i trädgården på fredag, som vi brukar att ha hemma på landet annars. I övrigt får vi se vad vi hittar på. Kanske tar vi en tur till golfbanan hela familjen. Vasse har blivit medlem där nu! Golfbanan ligger 40min härifrån och det skall finnas en härlig ECOPark bredvid. Den kan ju vara kul att se. Golfrestaurangen skall visst inte vara så tokig den heller. Nomnom.

I veckan kom vår nya säng som utlovat. Underbart! Fick den levererad, monterad och de flyttade den gamla sängen till gästrummet dessutom. Så himla bra. Tidigare i veckan så kom de även och hämtade den gamla gästsängen som skulle slängas. Vilken service!

En annan kul grej är att vi till nästa helg har bokat upp oss till ett vattenland som ligger två timmar bort. Det blir bad i dagarna tre och boende på hotell med halvpension tillsammans med två svenska familjer till härifrån. Jättekul! Det är ju Lias födelsedag på lördagen där så vi ville hitta på något skoj tillsammans plus att det är helgdag på fredagen här så det kunde inte bli bättre.

Testar att lägga upp en video här på bloggen! Det är Ellie som badar i poolen med sina simringar, skruttenringarna, som de heter. Nu börjar hon få kläm på balansen och kan ligga där och guppa, ja till och med ta sig framåt lite. I början blev det mest kallsupar. Hon dricker fortfarande en del poolvatten så det får man tjata om, "Nej Ellie", används rätt frekvent om vi säger så. 
I alla fall kul att hon kan "vara med" lite mer nu när vi badar ihop. Och ni hör ju hur exalterad hon är!

Glad påsk allesammans, hoppas att solen skiner på er!

- Ellie badar

Kommentarer:

1 Anonym:

Glad påsk på er 👍🐥

2 Mammi:

Så duktig Ellie är på att hålla sig ovan ytan 👏🏊

3 Malin:

Ser ut som en blivande simstjärna. Glad påsk på er! 🐣

4 Linda:

Vilken storbadare! Hon kommer bli en badtjej av rang precis som systern sin. Puss på er!

Kommentera här: