Hejdå och hejdåNu börjas det. Alla avskeden inför vår resa och flytt. Det blir en hel del hejdån och såklart även på återseende under kommande veckor. Alltid lite ledsamt men också en viktig del i processen för att mentalt börja lämna och blicka framåt mot det vi är på väg till. Ett vanligt fenomen jag har noterat bland dessa avsked är att de vi träffar gärna försöker skjuta på avskedet och försöker se till att det inte är sista gången man ses innan vi åker. Inget konstigt i sig men det går ju inte att träffa alla en sista gång precis innan vi åker.

I helgen har vi i alla fall varit i Skåne och umgåtts med Vasses familj. Det var längesedan vi var där så det var kul att ses och mysigt stt få hänga lite. Vi åt god mat och barnen lekte med sina kusiner. Lia och Alexia var på lekland ihop på lördagen. Ellie busade massa med släkten och hade kul, men det tog lite tid för henne att vänja sig vid alla de nya ansiktena.

När vi kom hem igen gick vi på middag till grannarna. Perfekt att slippa laga mat när vi kom hem! Även där sa vi hejdå och på återseende. Det blir fler hejdån i veckan när min fd kollega kommer på lunch och på lördag har vi avskedsfest för kompisgänget.

Tres kusinos:

Kommentera här: