Vårt nya hem!

Vips så blev vi med hus också! Eller ja, vips och vips, vi såg ju detta hus redan på vår rekresa i januari. Sedan dess har vi jobbat på att få det, med hjälp av vår agent på plats i staden. Igår var dealen att vi skulle åka ut till huset och inspektera det inför överlämningen av nycklar som skulle ske på måndag den 27:e mars. Efter inspektionen så sa vår hyresvärd dock att  vi kunde få nycklarna med en gång. Det var vi såklart väldigt glada för!


Det är ett stort hus, större än vi mindes från rekresan faktiskt. Skulle tro att boytan är på ca 250kvm. 320kvm står det i papprena men då räknas både pooldelen och uppfarten med. Hur som helst väldigt rymligt. Vi har 3 sovrum, ett kontor, tv-rum , 2 badrum och en terass på det övre planet. På det nedre planet har vi stort, öppet kök och vardagsrum i ett, uteplats med grill och utekök, pool med en gräsplätt bredvid, 2st badrum och en tvättstuga. 

Här är lite bilder som jag tog igår när vi var där. Får bli lite fler husbilder senare. På torsdag kommer de och städar hela huset så på fredag kanske vi flyttar in...om vi fått köpt kuddar och sängkläder tills dess.

Kommentarer:

1 Ann-Jeanette:

Huset ser härligt ut, Ni kommer säkert att trivas.

2 Sandra:

Kommer bli ett grymt bra hus för er! Lia ser ut som om hon kommer trivas bra i bardelen. Ellie såg rätt nöjd ut hon också ^^

3 Linda:

Så himla nice! Kul att dem kunde överraska och vara extra snabba dessutom! Här kommer ni trivas som fisken i vattnet!

Svar: Ja, kul. Tror också vi kommer att trivas!
Pernilla Chis

4 Malin:

Vilket fint hus!

Kommentera här: